Cine suntem

Pet Star este cel mai mare producător de preforme PET din România și zona Balcanilor, ca volum de producție și varietate de formate.

Ca pionieri în industria de ambalaje din România, am pus întotdeauna un accent deosebit pe inovație. Investițiile constante în tehnologia de producție utilizată, dezvoltarea de noi produse, îmbunătățirea proceselor de management și distribuție, ne permit să facem față oricărei provocări în producția de ambalaje PET și livrarea lor în timp record în regiune.

Credem cu tărie că soluțiile de packaging sunt decisive pentru succesul brandurilor și oferim clienților noștri servicii complete de proiectare și fabricare de preforme PET la cele mai înalte standarde.

Datorită profesionalismului și dorinței permanente de a oferi clienților săi produse de cea mai bună calitate, compania Pet Star Holding a reușit să se poziționeze, pe piața din Romania, încă din 2009, ca lider național în materie de proiectare și fabricare de performer PET pentru apă, bere, sucuri, produse lactate etc.

Istoria noastră

2000

Am început ca pionieri în domeniu, fiind plasați pe poziția 3 de piață.

2007

Am urcat pe poziția a doua de piață. Urmărind dezideratul nostru de sustenabilitate, am început promovarea politicii de reducere a gramajului. S-au investit cca € 2 MM în echipamentele necesare producției noi generații de preforme.

2009

Este anul în care am devenit lider de piață. S-au încheiat contracte noi cu mari jucători de pe piață și s-au demarat proiecte noi în valoare de cca € 1.5 MM.

2013

Anul în care s-a decis pornirea construcției fabricii noi: cca € 9 MM, 35.000 mp, 8 linii de producție de mare capacitate.

2015

Pet Star s-a calificat ca finalist național al competiției organizate de Ernst & Young `Entreprenor of the Year – 2015`.
De asemenea, am început promovarea la export, prin diferite activități, a produselor Pet Star.

2016

Am finalizat cu succes mutarea integrală a activității în noua fabrică. S-a integrat întregul business Pet Star în sistem informatic SAP, fiind implementat atât modulul ERP, cât și cele ce țin de Warehouse Management (WMS) și Business Intelligence (BI).

Misiune

Vrem să oferim soluții de packaging care construiesc branduri. Încă de la înființare, ne-am propus să devenim un jucător de referință în zona Balcanilor. De aceea, ne bucurăm să afirmăm faptul că am reușit să satisfacem atât așteptările clienților, precum și rigorile de calitate cerute de piață. Venind cu soluția cea mai bună, în timpul cel mai scurt și investind multă dedicație în fiecare linie de business existentă sau potențială – aceasta este „rețeta” noastră. Scopul nostru nu este doar să proiectăm și să producem perfome PET de calitate la un preț corect, ci ne dorim, ca prin inovație și soluții tehnologie de ultimă generație, să contribuim la succesul brandurilor pentru care lucrăm, ajungând împreună cu clienții noștri, la inima consumatorilor.

Valori

Contribuim activ la dezvoltarea și succesul clienților noștri.
Credem că soluțiile de packaging sunt decisive pentru lansarea și succesul brandurilor.
Pentru noi, competitivitatea este îmbinarea perfectă dintre inovație și experiență.
Credem în parteneriate solide bazate pe încredere reciprocă și respect.
Suntem convinși că cea mai importantă resursă a noastră sunt oamenii. De aceea, investim permanent în dezvoltarea colegilor noștri, prin cursuri de specialitate, participarea la diferite traininguri și conferințe.
Suntem convinși de faptul că investiția permanenta în tehnologie este calea către viitor.
Pentru noi, protejarea mediului înseamnă fapte și nu vorbe.
Credem că munca noastră poate îmbunătăți viața de zi cu zi a oamenilor.