Cine suntem

Pet Star este cel mai mare producător de preforme PET din România și zona Balcanilor, ca volum de producție și varietate de formate.

Ca pionieri în industria de ambalaje din România, am pus întotdeauna un accent deosebit pe inovație. Investițiile constante în tehnologia de producție utilizată, dezvoltarea de noi produse, îmbunătățirea proceselor de management și distribuție, ne permit să facem față oricărei provocări în producția de ambalaje PET și livrarea lor în timp record în regiune.

Credem cu tărie că soluțiile de packaging sunt decisive pentru succesul brandurilor și oferim clienților noștri servicii complete de proiectare și fabricare de preforme PET la cele mai înalte standarde.

Datorită profesionalismului și dorinței permanente de a oferi clienților săi produse de cea mai bună calitate, compania PetStar Holding a reușit să se poziționeze, pe piața din Romania , inca din 2009, ca lider național în materie de proiectare și fabricare de performer PET pentru apă, bere, sucuri, produse lactate etc.

Istoria noastra

2000

Am inceput ca pionieri in domeniu fiind plasati pe pozitia 3 de piata.

2007

Am urcat pe pozitia a doua de piata . Urmarind dezideratul nostru de sustemabilitate am inceput promovarea politicii ce reducere a gramajului. S-au investit cca € 2 MM in echipamente necesare productiei noi generatii de preforme.

2009

Este anul in care am devenit lider de piata . S-au incheiat contracte noi cu mari jucatori de pe piata si s-au startat proiecte noi in valoare de cca € 1.5 MM.

2013

Anul in care s-a decis pornirea constructiei fabricii noi : cca € 9 MM , 35.000 mp, 8 linii de productie de mare capacitate.

2015

Pet Star s-a calificat ca  finalist national al competitiei organizate de Ernst & Young “ Entreprenor of the Year – 2015 “. Deasemenea s-au pornit activitatile de promovare la export a produselor Pet Star.

2016

Am finalizat cu succes mutarea integrala a activitatii in noua fabrica . S-a integrat intregul business Pet Star  in sistem informatic SAP fiind implementat atat modulul ERP cat si cel de Warehouse Management ( WMS) si Business Inteligence ( BI ).

Misiune

Vrem sa oferim soluții de packaging care construiesc branduri. Inca de la infiintare, Pet Star si-a propus sa devina un jucator de referinta in zona Balcanilor. Ne-am propus si am reușit sa satisfacem atat așteptările clienților cat si rigorile de calitate cerute de piata. Venind cu soluția cea mai buna, in timpul cel mai scurt si investind multa dedicatie in fiecare linie de business existenta sau potentiala – aceasta este „reteta” noastra. Scopul nostru nu este doar sa proiectam si sa producem perfome PET de calitate la un preț corect ci vrem ca prin inovație si soluții tehnologie de ultima generație sa contribuim la succesul brandurilor pentru care lucram si sa ajungem împreuna cu clienții noștri la inima consumatorilor.

Valori

Vrem sa contribuim la dezvoltarea si succesul clientilor nostri.
Credem ca solutiile de packaging sunt decisive pentru lansarea si succesul brandurilor.
Pentru noi, competitivitatea este imbinarea perfecta dintre inovatie si experienta.
Credem in parteneriate solide bazate pe incredere si respect reciproc.
Suntem convinsi ca cea mai importanta resursa a noastra sunt oamenii.
Investitia permanenta in tehnologie este calea catre viitor.
Pentru noi, protejarea mediului inseamna fapte si nu vorbe.
Credem ca munca noastra poate imbunatati viata de zi cu zi a oamenilor.