Cine suntem

Pet Star este cel mai mare producător de preforme PET din România și zona Balcanilor, ca volum de producție și varietate de formate.

Ca pionieri în industria de ambalaje din România, am pus întotdeauna un accent deosebit pe inovație. Investițiile constante în tehnologia de producție utilizată, dezvoltarea de noi produse, îmbunătățirea proceselor de management și distribuție, ne permit să facem față oricărei provocări în producția de ambalaje PET și livrarea lor în timp record în regiune.

Credem cu tărie că soluțiile de packaging sunt decisive pentru succesul brandurilor și oferim clienților noștri servicii complete de proiectare și fabricare de preforme PET la cele mai înalte standarde.

Datorită profesionalismului și dorinței permanente de a oferi clienților săi produse de cea mai bună calitate, compania Pet Star Holding a reușit să se poziționeze, pe piața din Romania, încă din 2009, ca lider național în materie de proiectare și fabricare de performer PET pentru apă, bere, sucuri, produse lactate etc.